LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 1.: Cleveland Browns

2017. augusztus 06. 08:00 - LockerRoom Szabi

Cleveland Browns

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Hue Jackson

OC: Hue Jackson

DC: Gregg Williams

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Cody Kessler

RB: Isaiah Crowell

WR: Kenny Britt, Corey Coleman, Ricardo Louis

TE: David Njoku

RT: Shon Coleman

RG: Kevin Zeitler

C: J.C. Tretter

LG: Joel Bitonio

LT: Joe Thomas

 

 

Defense:

 

DE: Myles Garrett, Emmanuel Ogbah

DT: Danny Shelton, Desmond Bryant

OLB: Jamie Collins, Christian Kirksey

MLB: Tank Carder

CB: Joe Haden, Jamar Taylor

FS: Jabrill Peppers

SS: Calvin Pryor

 

 

Specialists:

 

K: Cody Parkey

P: Britton Colquitt

LS: Charley Hughlett

 

 

Legfontosabb távozó: Terrelle Pryor (WR)

 

Pryor talán a tavalyi szezon legmeglepőbb fejlődésen átmenő játékosa volt az egész NFL-ben. Az egykori irányító Cleveland-ben a csapat legjobb elkapója lett, és rögtön első évében az új posztján 1000 yard fölé jutott. A Redskins-nél a meggyengült receiver állományt fogja segíteni 2017-ben, viszont egy olyan szerződést írt alá (1 év, 8 millió dollár), amit a Browns is simán meg tudott volna neki adni, így különösen érdekes, hogy nem törték magukat a visszaigazolásáért.

 

Legfontosabb érkező: Kenny Britt (WR)

 

Pryor helyettese az egykori Titans és Rams játékos lesz, aki évekre lebontva hasonló pénzért lesz itt mint amit az egykori irányító kapott Washington-ban, csak az ő szerződése 4 évre szól. Így a Browns kap hosszútávra egy megbízható wide receivert, de Britt azért nem annyira izgalmas játékos, sokkal inkább egy jó iparos. Első számúként fognak rá számítani, de ezt nem igazán támasztja alá az, ha ránézünk a statisztikájára, ugyanis a tavalyi, 8. NFL szezonjában tudta először megugrani az 1000 yard-os határt. Meglátjuk, hogy az elkapók edzésében kiváló Hue Jackson keze alatt tud-e még tovább fejlődni.

 

Mit jósol nekik Vegas: 4-12

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 3-13

 

 

Hármas csata van Cleveland-ben a kezdő irányító pozícióért. Tavaly az év nagy részében kezdő Cody Kessler tűnik eddig az esélyesnek arra, hogy megnyerje magának ezt a harcot, de a Houston-ból NBA szerű, egy rossz szerződést eltakarító csere által megszerzett Brock Osweiler, és az újonc DeShone Kizer is egy jó edzőtáborral vagy előszezonnal beelőzhet és kezdhet szeptembertől. Mindenestre érdekes lesz, hogy a Browns mit kezd Osweiler-rel, hiszen idén 19 millió dollárt visz el a fizetési sapkából és ennyit egy csereirányítónak nem kéne fizetni.

 

Mindegy, hogy ki lesz az irányító végül, a Cleveland a futásokkal fogja megalapozni a támadójátékát, hiszen az eddig sem rossz támadófalat tovább erősítették J.C. Tretter-rel és Kevin Zeitler-rel, és a futók is remek, fiatal játékosok. A munka nagy részét majd Isaiah Crowell fogja elvégezni, de váltótársa, Duke Johnson is sokat fogja látni idén a pályát.

 

Az egyik legizgalmasabb újonc lehet David Njoku, aki egy hihetetlen testfelépítéssel rendelkező igazi szörnyeteg, gyakorlatilag bárkit küldenek rá az ellenfelek, mindig előnyben van, hiszen a linebacker-eknél sokkal gyorsabb, cornerback-eknél és safety-knél pedig erősebb. Blokkolásban sem rossz, így pár év a profik között és egy Greg Olsen szerű all-around tight end lehet belőle.

 

A védőfalban az idei draft 1/1-ese, Myles Garrett az, akire külön ki kell térni, hiszen ilyen komplett védő sem jön minden évben a ligába, és ő hosszútávon meghatározó alapköve lehet ennek a clevelandi védelemnek. A front 7 rajta kívül is az erőssége lehet a defense-nek majd, hiszen olyan nevek vannak még itt mint a nose tackle Danny Shelton, vagy a linebacker sorban Jamie Collins és Christian Kirksey. Mind fiatal, nagy potenciállal rendelkező játékos és Gregg Williams összerakott már néhány brutális védelmet karrierje során. Ez a Browns D lehet a következő a sorban.

 

Ha a front 7 az erősség, akkor a secondary a gyenge pont lehet. Joe Haden igencsak a megöregedés jeleit kezdte már mutatni, nem az a top 10 cornerback, mint pár évvel ezelőtt volt. Calvin Pryor-t nagyon simán elengedte a Jets egy cserében, és eddigi karrierje során nem is nagyon igazolta, hogy megérte anno az első körös draftcetlit. Jabrill Peppers lehet itt a joker a pakliban, hiszen egy olyan univerzális játékosról van szó, aki több poszton bevethető, akár még a támadók közt is feltűnhet idén.

 

Ám ezek mellett a Cleveland Browns-ra így is újabb nagyon nehéz év várhat, hiszen a csoport nem sokkal lett gyengébb és a támadósor gondjait nehezen tudja egyedül kompenzálni egy erős védőfal.

 

Szólj hozzá!
Címkék: előzetes NFL Browns

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr6412708382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása