LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 21.: Detroit Lions

2017. augusztus 26. 08:00 - LockerRoom Szabi

Detroit Lions

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Jim Caldwell

OC: Jim Bob Cooter

DC: Teryl Austin

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Matthew Stafford

RB: Ameer Abdullah

WR: Marvin Jones, Golden Tate, Kenny Golladay

TE: Eric Ebron

RT: Rick Wagner

RG: T.J. Lang

C: Travis Swanson

LG: Graham Glasgow

LT: Greg Robinson

 

 

Defense:

 

DE: Ezekiel Ansah, Cornelius Washington

DT: Haloti Ngata, A'Shawn Robinson

OLB: Tahir Whitehead, Paul Worillow

MLB: Jarrad Davis 

CB: Darius Slay, Nevin Lawson

FS: Glover Quin

SS: Tavon Wilson

 

 

Specialists:

 

K: Matt Prater

P: Sam Martin

LS: Don Muhlbach

 

 

Legfontosabb távozó: Larry Warford (RG)

 

A Lions nagyon szépen feltöltötte a támadófalból távozó játékosai helyét szabadügynökökkel, Riley Reiff helyét RT-ben Rick Wagner, Larry Warford helyét RG-ben T.J. Lang vette át. Azért fontosabb távozó Warford, mert ha valahogy sikerült volna megtartani, akkor mindkét guard poszton elit játékosokat tudhatna magáénak a csapat, így viszont a támadófal gyenge pontja lehet Graham Glasgow, aki ugyan a tavalyi szezonban nagyon bíztatóan mozgott, de mégiscsak viszonylag tapasztalatlan játékos, és eredeti pozicióját tekintve is inkább center.

 

Legfontosabb érkező: T.J. Lang (RG)

 

Ha nem sikerül megszerezni Lang-et, a Lions bizony nagyon kutyául állt volna a támadófalat tekintve, és Lang amellett, hogy kiváló passzblokkoló guard, a futásokat is segítheti, ami azért lehet nagyon fontos, mert a 2016-os szezonban a Lions futójátéka 30. volt a ligában, ezen mindenképpen javítani szeretnének.

 

Mit jósol nekik Vegas: 8-8

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 11-5

 

 

A Lions nagyon okos munkát mutatott be az offseason-ben, mind a free agency-n, mind a drafton hiányposztokra találtak új kezdőjátékosokat, kevés poszton lehet úgy érezni, hogy a tavalyi kerethez képest gyengébb a játékos felhozatal.

 

Fontos kérdés, hogy hogy tudják pótolni az edzőtábor alatt vállsérülést szenvedő LT-t, Taylor Decker-t. A Lions GM-je, Bob Quinn rögtön lépett is az ügyben és megszerezte a Rams-től az egykori 1/2-es Greg Robinson-t, aki viszont eddigi NFL karrierje során leginkább a hatalmas bust kategóriába sorolandó. A tackle felhozatalt tekintve viszont valószínűleg még így is ő lesz a kezdő Decker felépüléséig, amire 4-6 hónapot jósoltak júniusban.

 

A védelmen, ami a csapat gyengébbik egysége volt 2016-ban, a linebacker sor kicserélésével igyekszik javítani a gárda, tavalyról csak Tahir Whitehead maradt, de őt is inkább régi pozicójába visszamozgatják, mert a tavalyi MLB szerep nem igazán jött be neki. Középen viszont az első körös pick, Jarrad Davis lesz a kezdő, aki nagyon bíztató college karrieren van túl Floridában, egyetlen kérdőjel nála, hogy a sérülékenysége mennyire jön ki a profik között.

 

A secondary-be is sok új játékost hozott a Lions és cornerback poszton elő is kéne lépni valakinek Darius Slay mellé, mert Nevin Lawson nem mutatott túl sokat tavaly és bizony, amikor Aaron Rodgers-szel kétszer játszol egy évben, egy gyengébb secondary-t könnyen szétcincál a kétszeres MVP. D.J. Hayden leigazolása inkább tűnik melléfogásnak egyenlőre, de 1 éves szerződéssel bizonyíthatja, hogy van helye még a ligában, míg Teez Tabor, akit Davis-hez hasonlóan a Florida Gators-ből draftolt a Lions, akár már első évében a kezdőben találhatja magát, ha edzésmunkájával rácáfol gyenge Combine eredményeire.

 

Összességében a Lions egy folyamatosan fejlődő csapat képét mutatja és a tavalyi 9-7-es mérlegről inkább előrelépés várható, mint hátra, ráadásul a csapat sorsolása sem tűnik a borzasztóan nehéznek.

 

Szólj hozzá!
Címkék: előzetes NFL Lions

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr2412661975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása