LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 29.: Green Bay Packers

2017. szeptember 03. 08:00 - LockerRoom Szabi

Green Bay Packers

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Mike McCarthy

OC: Edgar Bennett

DC: Dom Capers

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Aaron Rodgers

RB: Ty Montgomery

WR: Jordy Nelson, Randall Cobb, Davante Adams

TE: Martellus Bennett

RT: Bryan Bulaga

RG: Jahri Evans

C: Corey Linsley

LG: Lane Taylor

LT: David Bakhtiari

 

 

Defense:

 

DE: Ricky Jean-Francois, Mike Daniels

DT: Kenny Clark

OLB: Nick Perry, Clay Matthews

ILB: Jake Ryan, Blake Martinez

CB: Davon House, Kevin King

FS: Ha Ha Clinton-Dix

SS: Morgan Burnett

 

 

Specialists:

 

K: Mason Crosby

P: Justin Vogel

LS: Brett Goode

 

 

Legfontosabb távozó: T.J. Lang (RG)

 

A Packers támadófalát nagyon érzékenyen érintheti Lang távozása, különösen azért, mert nem igazán sikerült megfelelően pótolni. A helyén feltehetően a Saints-től érkező veterán Jahri Evans lesz a kezdő, de előfordulhat, hogy Don Barclay látja többet a pályát, és amikor az elmúlt pár évben ő játszott, akkor rendszerint a Green Bay falának gyenge pontja volt. Külön fájdalom lehet a sajtfejűeknek, hogy a csoport-rivális Lions csapott le rá a free agency-n.

 

Legfontosabb érkező: Martellus Bennett (TE)

 

Frissen megszerzett bajnoki gyűrűvel az ujján érkezik Wisconsin-ba a 10. NFL szezonját megkezdő tight end, és Tom Brady után most Aaron Rodgers-től kapja majd a labdákat, így akár karrierjének legjobb éve is lehet a 2017-es, hiszen itt egyértelműen első számúként számolnak vele. Bennett kiváló red zone célpontja lesz a Packersnek, így Jordy Nelson mellett Rodgers kedvenc játszótársa lehet igen gyorsan.

 

Mit jósol nekik Vegas: 10-6

Mit jósol nekik a LockerRoom: 10-6

 

 

A Packers kerete az offseasonben inkább stagnált, mint erősödött és ez lehetséges, hogy idén a csoport győzelem elmaradásában fog megmutatkozni, mert a riválisok igencsak belehúztak.

 

Tavaly a csapat legnagyobb gyengesége a cornerback poszt volt, nagy kérdés, hogy a Jacksonville-i kitérő után visszatérő Davon House és a friss draftolt Kevin King mennyi javulást hoz ennek az egységnek, hiszen depth chart-on a mögöttük található emberek (Damarious Randall, Quinten Rollins, LaDarius Gunter) tavaly sokat látták a pályát, de ez a liga 2. leggyengébb passzvédekezéséhez segítette a Green Bay-t.

 

Running back poszton nagy csata várható, hiszen 3 újonc is küzdhet a csapatba kerülésért (Jamaal Williams, Aaron Jones, Devante Mays), de a szezon elején még minden bizonnyal az egykori elkapó Ty Montgomery lesz a kezdő. Emellett sok lehetőséget kaphat a full back-ként tavaly nagyon jól teljesítő Aaron Ripkowski is.

 

A Packers-től idén is reális elvárás a playoff szereplés, de elképzelhető, hogy ez idén csak wild cardon jön össze, de az is könnyen előfordulhat, hogy megint összejön az utolsó alapszakasz fordulóban egy csoport-döntő, hiszen akárcsak tavaly, idén is Lions-Packers meccsel zárul a szezon.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr2812661939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása