LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 20.: Denver Broncos

2017. augusztus 25. 08:00 - LockerRoom Szabi

Denver Broncos

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Vance Joseph

OC: Mike McCoy

DC: Joe Woods

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Trevor Siemian

RB: C.J. Anderson

WR: Demaryius Thomas, Emmanuel Sanders, Cody Latimer

TE: Virgil Green

RT: Manelik Watson

RG: Ronald Leary

C: Matt Paradis

LG: Max Garcia

LT: Garett Bolles

 

 

Defense:

 

DE: Derek Wolfe, Adam Gotsis

DT: Domata Peko

OLB: Von Miller, Shane Ray

MLB: Brandon Marshall, Todd Davis

CB: Aqib Talib, Chris Harris

FS: Darian Stewart

SS: T.J. Ward

 

 

Specialists:

 

K: Brandon McManus

P: Riley Dixon

LS: Casey Kreiter

 

 

Legfontosabb távozó: Sylvester Williams (DT)

 

A kezdő defensive tackle-jét vesztette el a Denver Broncos a free agency folyamán és míg Williams egy 28 éves, tehát viszonylag fiatal játékos, a helyére érkező Domata Peko már 32, így ez a váltás nem a legjobb a Broncos szempontjából, arról nem is beszélve, hogy Williams-ben a tehetséget tekintve is talán kicsit több van, mint Peko-ban.

 

Legfontosabb érkező: Ronald Leary (RG)

 

A Dallas Cowboys amolyan 6. számú támadófalembere volt Leary az elmúlt években, bár tavaly a szezon nagy részében már kezdőként lépett pályára és bebizonyította, hogy igenis lehet rá számítani ezen a szinten is, így a Denver meg is kínálta egy zsíros 4 éves, 36 millió dolláros szerződéssel. Ebből a pénzből ráadásul 20 milliót garantáltan kézhez kap Leary, így a bizalom nagy iránta. A futójáték segítésében mindenképpen előre lép így vele a támadófal és reménykednek, hogy a passz blokkolásban is komoly szerepet fog játszani.

 

Mit jósol nekik Vegas: 9-7

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 10-6

 

 

A nyár egyik izgalmas irányító párharca itt Denverben folyt, Trevor Siemian és a 2016-os első körös Paxton Lynch közt, de az előszezon második hetében Vance Joseph úgy döntött, hogy Siemian lesz a kezdő, ami nem túl jó jel Lynch további pályafutása szempontjából, ugyanis egymás után a második edzőtáborban marad alul az egykoron a 7. körben kiválasztott Northwestern Wildcats irányítóval szemben. Ha idény közben sem tud pályára kerülni, akkor a bust jelző lehet hogy karrierje végéig rajta marad.

 

A támadósorban a futóposzton kívül, ahol a C.J. Anderson, Jamaal Charles, Devontae Booker hármas elég jól hangzik, a többi pozíció kicsit vékonynak tűnik. Van két ligaelit elkapó, Thomas és Sanders, de mögöttük nem igazán látszik a megfelelő mélység. Cody Latimer annak ellenére, hogy egy 2. körös választás volt 2014-ben, 3 szezon alatt összesen tudott 158 elkapott yardot termelni, a mögötte levő Bennie Fowler és Jordan Taylor hasonló kategória. Talán a legbíztatóbb megoldás slot elkapóban a 3. körös újonc Carlos Henderson lehet. Tight end poszton pedig különösen gyengének tűnik a Broncos kerete, ugyanis Virgil Green mögött Jeff Heuerman és A.J. Derby találhatóak. Egyikük sem egy szurkolók szívét megdobogtató név.

 

A defense, ami a csapatnak két éve a Super Bowl bajnoki címet hozta és tavaly is nagyon jól teljesített, nem sokat változott. Domata Peko a védőfal közepén az egyetlen új arc, körülötte a megszokott szereplők játszanak majd idén is. Von Miller továbbra is a liga egyik legjobb védőjátékosa, zsinórban másodszorra lett All-Pro és az NFL Top 100-as listáján a 2. helyre szavazták a játékostársak.

 

A secondary-ben pedig egyenesen hemzsegnek a sztárjátékosok. A két kezdő cornerback minden top 10-es listában benne van, Aqib Talib talán az egyszeri NFL nézőnek az ismerősebben csengő név, de Chris Harris igazából a kettejük közül a jobb játékos, hozzátéve, hogy persze mindkettejükről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. T.J. Ward egy nagyon kemény hard-hitter strong safety és Darian Stewart is nagyon szépen fejlődik évek óta.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr6412777554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása