LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 24.: Oakland Raiders

2017. augusztus 29. 08:00 - LockerRoom Szabi

Oakland Raiders

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Jack Del Rio

OC: Todd Downing

DC: Ken Norton Jr.

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Derek Carr

RB: Marshawn Lynch

WR: Amari Cooper, Michael Crabtree, Seth Roberts

TE: Jared Cook

RT: Marshall Newhouse

RG: Gabe Jackson

C: Rodney Hudson

LG: Kelechi Osemele

LT: Donald Penn

 

 

Defense:

 

DE: Khalil Mack, Mario Edwards Jr.

DT: Justin Ellis, Eddie Vanderdoes

OLB: Bruce Irvin, Cory James

MLB: Marquel Lee

CB: Sean Smith, David Amerson

FS: Reggie Nelson

SS: Karl Joseph

 

 

Specialists:

 

K: Sebastian Janikowski

P: Marquette King

LS: Jon Condo

 

 

Legfontosabb távozó: Stacy McGee (DT)

 

A Washington Redskinshez igazolt 5 évre az egykori 6. körös defensive tackle. McGee nagyon jó kis nose tackle, aki a védőfal közepén tudja tuszakolni a támadófal középső embereit és főleg a futások ellen hasznos. Eddie Vanderdoes, az újonc fogja megpróbálni helyettesíteni majd őt, ha beelőzi a nyáron a másodéves Jihad Wardot.

 

Legfontosabb érkező: Marshawn Lynch (RB)

 

Kétféleképpen alakulhat Marshawn Lynch visszatérése az NFL-be. Vagy ott folytatja Beast Mode, ahol abbahagyta a Seahawksnál, vagy a 2016-os szezon kihagyása bizony nyomott hagyott rajta és már nem lesz ugyanaz a játékos, mint régen. Fontos lenne az Oaklandnek, ha az előbbi verzió jönne be, hiszen Latavius Murray távozásával Lynch mögött a Jalen Richard, DeAndre Washington páros következik, de az első számú futó feladatát egyikük sem bírná valószínűleg megoldani.

 

Mit jósol nekik Vegas: 10-6

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 13-3

 

 

Derek Carr tavaly az év nagy részében még az MVP címért is versenyben volt, de aztán egy sajnálatos sérülés ugyebár keresztbe tett neki és a csapatnak is, hiszen a csere irányítók (Matt McGloin és Connor Cook) már nem tudtak semmit mutatni az utolsó fordulóban és a wild card körben. Carr teljesen felépült, így nagy reményekkel vághatnak neki a szezonnak az Oakland támadói, hiszen vele a fedélzeten ez az offense a liga abszolút legjobbjai között van.

 

Jared Cook érkezésével a tavaly még kissé lyukas tight end poszt is megoldottnak tűnik, így Derek Carr nem panaszkodhat majd a célpontjai miatt, hiszen Cooper és Crabtree tavaly is már együtt több mint 2000 elkapott yardért feleltek és Seth Roberts, Cordarrelle Patterson és Cook könnyedén egy 5000 yard körüli szezonhoz is segíthetik.

 

A drafton főleg a védelem erősítését célozta a csapat vezetősége, hiszen a 9 pickjükből 6 védő játékos volt. Kell is kicsit turbózni ezt a defenset, hiszen tavaly csupán a 26.-ak voltak az NFL-ben ebben a tekintetben. Eddie Vanderdoes és Marquel Lee elég biztos kezdőnek tűnik, de Gareon Conley cornerback és Obi Melifonwu strong safety is sokat játszhat majd a szezonban, sőt lehet, hogy ahogy halad előre az év már mindketten a kezdőbe verekedik magukat.

 

Ha a tavalyi alapszakasz formáját tudja hozni a csapat és a legfontosabb embereiket elkerülik ezúttal a sérülések, akkor az AFC-n belül a legnagyobb kihívói lehetnek a New England Patriots-nak és a Super Bowl szereplés is benne van a pakliban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr4912786816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása