LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 32.: New England Patriots

2017. szeptember 06. 08:00 - LockerRoom Szabi

New England Patriots

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Bill Belichick

OC: Josh McDaniels

DC: Matt Patricia

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Tom Brady

RB: James White

WR: Brandin Cooks, Chris Hogan, Danny Amendola

TE: Rob Gronkowski

RT: Marcus Cannon

RG: Shaq Mason

C: David Andrews

LG: Joe Thuney

LT: Nate Solder

 

 

Defense:

 

DE: Trey Flowers, Lawrence Guy

DT: Alan Branch, Malcom Brown

OLB: Shea McClellin, Elandon Roberts

MLB: Dont'a Hightower

CB: Malcolm Butler, Stephone Gilmore

FS: Devin McCourty

SS: Patrick Chung

 

 

Specialists:

 

K: Stephen Gostkowski

P: Ryan Allen

LS: Joe Cardona

 

 

Legfontosabb távozó: Jabaal Sheard (OLB)

 

Sok jó pass rusher hagyta el a tavasz és a nyár folyamán a bajnokot. Rob Ninkovich visszavonult, Chris Long a Philadelphia Eagles-höz igazolt, Jabaal Sheard pedig Indianapolisba. Közülük Sheard a legfiatalabb és a leginkább kezdő potenciállal rendelkező játékos, és különösen azért érintheti kellemetlenül a csapatot a távozása, mert nem igazán látszik a megfelelő pótlás. Lawrence Guy vagy Cassius Marsh lehet Trey Flowers másik oldalán a kezdő DE, de egyikük sem túlságosan bizonyított passz siettető.

 

Legfontosabb érkező: Stephone Gilmore (CB)

 

A tavalyi kezdő cornerek közül Logan Ryan eligazolt, de a helyére egy nála sokkal jobb ember érkezett Stephone Gilmore személyében. A Billsnél is remekül teljesített már az elmúlt pár évben, de különösen itt New Englandben teljesedhet ki majd, és Malcolm Butlerrel könnyedén leradírozhatnak 1.-2. számú elkapókat. Ha mindketten hozzák magukat a szezonban, akkor az egész liga legjobb párosai közé kerülhetnek.

 

Mit jósol nekik Vegas: 13-3

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 14-2

 

 

Az elkapósor rendesen átalakult a Super Bowl LI bajnokánál. Michael Floyd távozott, Julian Edelman pedig sajnálatosan megsérült az előszezonban és 2017-ben már biztos nem látjuk a pályán. Két cserével próbált frissíteni a csapat, először tavasszal Brandin Cooks-ot hozták el egy első körös pickért cserébe a Saintstől, majd Edelman kiesése után Phillip Dorsett-et a Coltstól. Cooks rögtön az első számú receiver szerepébe lép, már ha van ilyen a Patriotsnál, hiszen általában Josh McDaniels rendszerében nagyon szépen elosztják a labdákat az összes elkapó között.

 

A többi labdás poszton az offenseben is történtek változások az előző idényhez képest. A futóknál távozott a tavalyi szezonban rengeteg TD-t szerző LeGarrette Blount és érkezett Rex Burkhead és Mike Gillislee. Dion Lewis-szal és James White-tal kiegészülve ez a négy futó akár meccsenként rotálható, és McDaniels nagyon jó abban, hogy minden ellenfélhez megtalálja a legjobban passzoló futóját. Tight endben eligazolt a Packers-höz Martellus Bennett, az ő helyettese Dwayne Allen lesz majd, aki eddig Andrew Luck játszótársa volt a Coltsnál.

 

A defense egyetlen gyengeségének a passz siettetés tűnik, ebből a szempontból nagyon sok múlik majd Trey Flowers-ön, aki az elmúlt két idényben azért szépen fejlődött és szállította is a sackeket. A futás ellen nagyon erősnek tűnik a front 7 és a Patrick Chung is nagyon jó kis strong safety, aki emellett még tight endeken is remekül védekezik. A secondary pedig nagyon sok labdát szerezhet majd a levegőben, és három safety-s felállásoknál, amit a Patriots előszeretettel alkalmaz, Duron Harmon még inkább erősíti a ball-hawking képességeket.

 

Összességében nagyon jó esély mutatkozik a címvédésre idén, amit utoljára pont a New England tudott megtenni az NFL-ben (2003 után 2004-ben is győztek). Kimagaslik az egész mezőnyből a Pats, ők tűnnek a szezon elején a legjobban egyben levő csapatnak és az edzői stábban is nagyon erősek, hiszen McDanielst és Patriciat is nagyon sokan vezetőedzőként látják, de ameddig kitartanak Bill Belichick mellett, addig ez a liga legjobb stábja.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr6412805414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása