LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 5.: Los Angeles Rams

2017. augusztus 10. 08:00 - LockerRoom Szabi

Los Angeles Rams

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Sean McVay

OC: Matt LaFleur

DC: Wade Phillips

 

Várható kezdőcsapat:

 

Offense:

 

QB: Jared Goff

RB: Todd Gurley

WR: Tavon Austin, Robert Woods, Cooper Kupp

TE: Gerald Everett

RT: Jamon Brown

RG: Rob Havenstein

C: John Sullivan

LG: Rodger Saffold

LT: Andrew Whitworth

 

 

Defense:

 

DE: Aaron Donald, Dominique Easley

DT: Michael Brockers

OLB: Connor Barwin, Robert Quinn

ILB: Alec Ogletree, Mark Barron

CB: Trumaine Johnson, E.J. Gaines

FS: Lamarcus Joyner

SS: Mo Alexander

 

 

Specialists:

 

K: Greg Zuerlein

P: Johnny Hekker

LS: Jake McQuaide

 

 

Legfontosabb távozó: Kenny Britt (WR)

 

Egy tapasztalt, magas red zone célpont távozott Britt személyében, és így a fontos pillanatokban gyakorlatilag kizárólag újoncokra támaszkodhat Jared Goff. Hiszen az igazán magas elkapók Cooper Kupp és Josh Reynold így a keretben, és tight end poszton is egy rookie fog a depth chart élén állni.

 

Legfontosabb érkező: Andrew Whitworth (LT)

 

A liga egyik legjobb blind side tackle-je érkezett a csapathoz. Greg Robinson-t már el is cserélte a nyár folyamán a Rams, így egyértelműen Whitworth fog kezdeni a bal oldalon, ameddig egészséges tud maradni. Ezt azért kell kiemelni, mert 36 éves lesz már a szezon folyamán, mondjuk Los Angelesben nagyon bíznak benne, hiszen ennek ellenére 3 éves szerződést kötöttek vele. Mindenestre Jared Goff egy nyugodtabb szezonra készülhet így, hogy Whitworth is a fal tagja lesz.

 

Mit jósol nekik Vegas: 6-10

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 5-11

 

 

A liga valaha volt legfiatalabb vezetőedzőjével vág neki a szezonnak a Rams, Sean McVay ugyanis 31 éves és emellett a liga legfiatalabb kerete is itt van Los Angelesben. McVay teljesen tiszta lappal indíthatja el fölfelé azt a csapatot, amelyik 2004-ben járt utoljára a rájátszásban és 2003-ban volt utoljára pozitív a mérlege. A támadójátékokat is ő hívja majd egyébként, ahogy a Redskins-nél is tette.

 

Nincs irányítókérdés már idén nyáron, egyértelműen Jared Goff lesz a kezdő az első héttől és ez talán jobb szezont hozhat számára, mint a tavalyi három fős irányító csata, ami az egész évet végigkísérte tulajdonképpen. A 2016-os számokat jobb inkább kidobni a kukába, és úgy nézni Goff-ot, hogy mit tud egy teljes szezonban.

 

Nem lesznek ebben azért olyan nagy segítségére az elkapói, hiszen sok újonc mellett gyakorlatilag csak az új szerzemény Robert Woods és a slot elkapó Tavon Austin mondható tapasztaltnak. Tight end poszton is nagyon hasonló a helyzet, hiszen a tavalyi draft 4. körében kiválasztott Tyler Higbee tekinthető ott a veteránnak.

 

Futóposzton Todd Gurley eddig két szezont játszott az NFL pályafutása során, de két ennél különbözőbbet nehezen tudott volna. Újoncként mindenkit elkápráztatott és rögtön Pro Bowl, All-Pro csapat és az év támadó újonca címeket is begyűjtötte, majd ezek után bemutatta a klasszikus sophomore slump-ot, azaz a másodéves visszaesést, ugyanis gyakorlatilag minden mutatóban, ami egy futónál lényeges nagyot romlottak a számai. Pedig Gurley és egy erős futójáték nélkül Goff sem fog tudni jó évet produkálni, így a Los Angeles-i támadójáték kulcsa az, hogy visszatérjen jobbik formájához az egykori Georgia Bulldogs játékos.

 

A védelemben sok személyi változás nincs, csak éppen a posztja változott meg a legtöbb játékosnak. Wade Phillips vitán felül a liga egyik legjobb védő koordinátora és Denver-ből hozta magával a 3-4-es felállást, így az eddig 4-3-ban játszó Rams védelem sok kulcsfigurájának kell új szerepkörbe beletanulnia. Robert Quinn defensive end-ből lesz szélső linebacker, míg Aaron Donald defensive tackle-ből defensive end-é avanzsál. Általában a séma váltás nem szokott zökkenőmentesen végbe menni csapatoknál, így idén még egy döcögő Los Angeles-i védelemre lehet számítani.

 

Szólj hozzá!
Címkék: előzetes NFL Rams

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr7712697451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása