LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 15.: Indianapolis Colts

2017. augusztus 20. 08:00 - LockerRoom Szabi

Indianapolis Colts

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Chuck Pagano

OC: Rob Chudzinski

DC: Ted Monachino

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Andrew Luck

RB: Frank Gore

WR: T.Y. Hilton, Donte Moncrief, Phillip Dorsett

TE: Jack Doyle

RT: Le'Raven Clark

RG: Joe Haeg

C: Ryan Kelly

LG: Jack Mewhort

LT: Anthony Castonzo

 

 

Defense:

 

DE: Henry Anderson, Hassan Ridgeway

DT: Johnathan Hankins

OLB: John Simon, Jabaal Sheard

ILB: Edwin Jackson, Anthony Walker

CB: Vontae Davis, Quincy Wilson

FS: Malik Hooker

SS: Matthias Farley

 

 

Specialists:

 

K: Adam Vinatieri

P: Jeff Locke

LS: Thomas Hennessy

 

 

Legfontosabb távozó: Mike Adams (SS)

 

Adams távozása különösen a helyére kinézett safety, Clayton Geathers sérülésével lett fájó, hiszen így a SS posztra nincsen igazán megfelelő ember addig, amíg Geathers vissza nem térhet. Matthias Farley, Andrew Williamson, vagy Tyvis Powell lehet az első 6 fordulóban a kezdő, de azért valljuk be, egyikük sem egy túl nagy formátumú játékos.

 

Legfontosabb érkező: Jabaal Sheard (OLB)

 

A bajnok Patriotstól érkezik a pass rusht segíteni Sheard, aki az elmúlt két szezonban 13 sack-kel jelentkezett New Englandben. A Johnathan Hankins által generált belső nyomás segítségével Sheard még jobb számokat produkálhat, amivel a statisztikák alapján tavaly a liga alsó felében helyet foglaló Colts védelem sokat léphet előre.

 

Mit jósol nekik Vegas: 9-7

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 7-9

 

 

Chris Ballard az új általános igazgató a csapatnál teljesen felforgatta az elmúlt években kissé elöregedő és alulteljesítő védelmet, és a támadósorban is alkalmazott néhány változtatást. Ezek a frissítések elengedhetetlenek voltak már, és csak így van esélye a Coltsnak valami nagyot dobni a jövőben. Idén viszont talán még nincs meg minden puzzle darabka a teljes képből, így lehet, hogy egy átmeneti szezon következhet nekik.

 

Andrew Luck januárban vállműtéten esett át, és így a teljes offseasont kénytelen kihagyni, és kérdéses az is, hogy az első heti Rams elleni nyitó mérkőzésre készen fog-e állni. Ha nem, akkor a nem túl veretes Scott Tolzien, Stephen Morris kettősből fogja valamelyik megkezdeni a szezont irányító poszton.

 

A támadósor egyébként nagyjából azonos a 2016-ossal, a kezdőcsapatban az egyetlen különbség az lesz, hogy Dwayne Allen tight endet New Englandbe cserélték, így Jack Doyle kaphatja meg a lehetőséget a helyén. A támadófal évek óta gyenge pontja volt a Coltsnak, de a tavalyi szezon második felében végre kissé magukra találtak és az utolsó 8 mérkőzésen csak 13 sacket engedélyeztek az ellenfeleknek. A vezetés abban bízik, hogy ezt a formát mutatják majd idén is, hiszen teljesen változatlan felállásban vágnak neki az évnek.

 

A védelemben sok-sok új igazolás és újonc is lehetőséget fog kapni, hiszen egyrészt a szabadügynök piacról elhozták Johnathan Hankinst, John Simont és Jabaal Sheardet, hogy csak a meghatározó neveket említsük, másrészt az első három idei draft pickjük mind a védelembe ment, és ezek közül a játékosok közül Malik Hooker és Quincy Wilson könnyedén az első héttől kezdő lehet.

 

A special teamben új punter (Jeff Locke) és újonc long snapper is érkezett, de ennek az egységnek a sztárja és kuriózuma vitathatatlanul Adam Vinatieri, akit semmilyen NFL-t szerető embernek nem kell bemutatni, egyszerűen csak a liga történetének valaha volt legjobb rúgójátékosa és még így bőven a 40 felett (45 éves lesz decemberben) sem adja lejjebb és ugyanolyan pontossággal rugdossa a mezőnygólokat és az extra pontokat, mint tette azt a több, mint 20 éves (!) profi pályafutása során.

 

Szólj hozzá!
Címkék: előzetes NFL Colts

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr6212763116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása