LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 9.: Cincinnati Bengals

2017. augusztus 14. 08:00 - LockerRoom Szabi

Cincinnati Bengals

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Marvin Lewis

OC: Ken Zampese

DC: Paul Guenther

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Andy Dalton

RB: Jeremy Hill

WR: A.J. Green, Brandon LaFell, John Ross

TE: Tyler Eifert

RT: Jake Fisher

RG: Andre Smith

C: Russell Bodine

LG: Clint Boling

LT: Cedric Ogbuehi

 

 

Defense:

 

DE: Carlos Dunlap, Michael Johnson

DT: Geno Atkins, Andrew Billings

OLB: Vontaze Burfict, Vincent Rey

MLB: Kevin Minter

CB: Adam Jones, Dre Kirkpatrick

FS: George Iloka

SS: Shawn Williams

 

 

Specialists:

 

K: Jake Elliott

P: Kevin Huber

LS: Clark Harris

 

 

Legfontosabb távozó: Andrew Whitworth (LT)

 

Whitworth nagyon régóta állt a csapat alkalmazásában és az utóbbi szezonokban különösen jól teljesített Andy Dalton vak oldalán (az elmúlt 2 évben egyaránt Pro Bowl meghívást kapott). Cedric Ogbuehi a 2015-ös draft 21. választottja lesz az, akinek a feladata lesz, hogy pótolja a nagyszerű tackle-t. NFL karrierje során eddig leginkább a jobb oldalon szerepelt és ott sem makulátlanul, szóval nagy fejlődésre lesz szüksége, hogy Dalton-nak az elmúlt években megszokott időt tudja biztosítani a zsebben.

 

Legfontosabb érkező: Kevin Minter (MLB)

 

A középső linebacker posztját és ezzel a védelemben a pályán lévő játék hívási feladatokat fogja ellátni az Arizonából érkezett Minter, akinek nem lesz újdonság ez a szerepkör, hiszen az elmúlt két szezonban a Cardinals összes meccsén kezdőként lépett pályára. Karlos Dansby helyére érkezett igazából, aki pedig az ellentétes irányban váltott csapatot, aki így karrierje során harmadszor lesz Arizona játékos.


Mit jósol nekik Vegas: 9-7

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 8-8

 

 

Andy Dalton elmúlt két szezonja nagyon szépen alakult és egyre inkább látszik, hogy rajta nem nagyon fog múlni semmi, ha az alapszakaszról van szó. A.J. McCarron ugyan nagyon jó dolgokat mutatott, amikor 2015-ben be kellett ugrania a csapatba, de a Bengals-nál nem sok esélye lesz kezdeni idén sem.

 

Elkapó fronton a Bengals tudta elhozni a drafton azt a John Ross-t, aki a Combine-on megdöntötte a 40 yardos futás rekordját, így egy villámgyors játékossal bővült a keret, aki jó eséllyel rögtön a slot receiver pozíciójában kezdő lehet. Chris Johnson 2008-as 4.24 másodperces rekordján egyébként 2 századot sikerült faragnia. Az egyetlen probléma vele a sérülékenysége lehet, ugyanis már egyetemi évei alatt is kénytelen volt egy egész szezont kihagyni ACL szakadás miatt.

 

A támadófalba egy egy éves minnesotai kitérő után visszatért Andre Smith, aki így képes lehet kompenzálni az Andrew Whitworth-Cedric Ogbuehi cserével keletkezett gyengülést összességében. Smith a futásblokkolásban is sokat segíthet a csapaton, így Jeremy Hill talán 2014-es rookie szezonja után ismét 1000 yard fölé juthat.

 

A védelemben nem sok változás lesz a tavalyi idényhez képest, viszont a 2016-os drafton első körben kiválasztott William Jackson III, miután sérülés miatt kénytelen volt a teljes újonc szezonját kihagyni, idén végre pályára léphet és akár, ha különösen jó játékot mutat akkor kiszoríthatja a kezdőből azt az Adam Jones-ot, aki a nagyszerű 2015-ös éve után tavaly kicsit visszaesett és egyébként is szeptemberben már 34 éves lesz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr412746864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása