LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 22.: Miami Dolphins

2017. augusztus 27. 08:00 - LockerRoom Szabi

Miami Dolphins

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Adam Gase

OC: Clyde Christensen

DC: Matt Burke

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Jay Cutler

RB: Jay Ajayi

WR: Jarvis Landry, Kenny Stills, DeVante Parker

TE: Julius Thomas

RT: Ja'Wuan James

RG: Jermon Bushrod

C: Mike Pouncey

LG: Ted Larsen

LT: Laremy Tunsil

 

 

Defense:

 

DE: Cameron Wake, Andre Branch

DT: Ndamukong Suh, Jordan Phillips

OLB: Kiko Alonso, Raekwon McMillan

MLB: Lawrence Timmons

CB: Byron Maxwell, Xavien Howard

FS: Nate Allen

SS: Reshad Jones

 

 

Specialists:

 

K: Andrew Franks

P: Matt Darr

LS: John Denney

 

 

Legfontosabb távozó: Earl Mitchell (DT)

 

A Dolphins szintén egy olyan csapat, ahol nem sok meghatározó játékos távozott, közülük Earl Mitchell volt az egyetlen aki igazán sok játékidőt kapott a pályán, ám Jordan Phillips jóval fiatalabb, így amellett hogy kevesebbet kell neki fizetni, még a potenciál is nagyobb benne. Ráadásul két újoncot is hoztak defensive tackle posztra, így Mitchell nem nagyon fog hiányozni a cserepadról sem.

 

Legfontosabb érkező: Lawrence Timmons (MLB)

 

A Steelers egykori linebackere komoly stabilitást hoz a védelem közepére és Kiko Alonsoval és az újonc Raekwon McMillan-nel alkotott hármasuk papíron nagyon jól néz ki. Nickel felállásokban Alonso és Timmons marad majd a pályán és McMillan így első évében nem kap túl nagy terhelést majd, viszont ilyen tapasztalt veteránok mellett nagyon sokat fejlődhet. Timmons természetesen egy komplett középső linebacker, aki minden szituációban hasznosan a pályán tartható, így a Dolphins eddig is erős front 7-ében az utolsó építőkocka is a helyére került.

 

Mit jósol nekik Vegas: 7-9

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 8-8

 

 

Ha egy csapatnak a kezdő irányítója az egész szezonra lesérül az edzőtáborban az általában az idényük végét szokta jelenteni, de itt a Dolphinsnál idén egy kivételes helyzet áll fenn, hiszen miután Ryan Tannehill-lel a sajnálatos térdsérülése megtörtént, a Miaminak volt még egy lehetősége, és visszahozták a kommentátor állásból Jay Cutlert, ami tavasszal bejelentette visszavonulását. Így egy nagyjából hasonló képességű QB-val kezdhetik meg a szezont és a playoffra az esélyeik nem szálltak el egyből. Ráadásul Cutler egész karrierje legjobb szezonját Adam Gase kezei alatt futotta Chicagoban, szóval nem feltétlenül kell a Dolphins szurkolóknak rettegve nézni a képernyőt, ha ők támadnak.

 

A támadósor többi posztján azt lehet elmondani, hogy a kezdők nagyjából rendben vannak, de mögöttük a mélység már nem igazán megfelelő. Jay Ajayi sérülése estén Damien Williams, az elkapóknál Jakeem Grant vagy Leonte Carroo kerülhetnek pályára és ezek nem a legbíztatóbb nevek. Tight end poszton vannak igazán egyben, hiszen a Julius Thomas, Anthony Fasano, MarQueis Gray hármas elég jól cseng.

 

A védelem két különböző egysége közül a front 7 a sokkal erősebb, a védőfalat konkrétan a liga legjobbjai közt érdemes emlegetni. Timmons érkezéséről már beszéltünk fentebb, szóval röviden és tömören itt semmi probléma nincs. A secondary már ennél érdekesebb, Byron Maxwellről soha nem tudhatjuk, hogy milyen formában van, tud nagyszerűen és pocsékul is játszani. Reshad Jones egy elég jó safety alapból és Nate Allent maga mellé megkapva komoly párost alkothatnak.

 

Összességében a Dolphinstól a tavalyihoz hasonló szezont lehet várni, sokáig harcban lehetnek a rájátszás helyekért, de nem nagyon lehet tudni, hogy Cutlertől mire számítsunk, és a támadó oldalon néhány sérülés már rögtön meglékelheti a Miami idényét.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr8712781426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása