LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 25.: Houston Texans

2017. augusztus 30. 08:00 - LockerRoom Szabi

Houston Texans

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Bill O'Brien

OC: Bill O'Brien

DC: Mike Vrabel

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Tom Savage

RB: Lamar Miller

WR: DeAndre Hopkins, Will Fuller, Jaelen Strong

TE: C.J. Fiedorowicz

RT: Chris Clark

RG: Jeff Allen

C: Nick Martin

LG: Xavier Su'a-Filo

LT: Duane Brown

 

 

Defense:

 

DE: J.J. Watt, Christian Covington

DT: D.J. Reader

OLB: Whitney Mercilus, Jadeveon Clowney

ILB: Brian Cushing, Benardrick McKinney

CB: Johnathan Joseph, Kareem Jackson

FS: Andre Hal

SS: Corey Moore

 

 

Specialists:

 

K: Nick Novak

P: Shane Lechler

LS: Jonathan Weeks

 

 

Legfontosabb távozó: A.J. Bouye (CB)

 

A tavalyi évben kiugró teljesítményt nyújtó, és a szabadügynök piacon nagyon kelendő játékosnak végül a Jaguars ajánlott nagy pénzt, de ha igazából a Texans keretét megnézzük cornerback poszton, talán jól gondolkodtak, hogy nem ők adták meg az 5 év, 67,5 millió dolláros giga szerződést neki. Johnathan Joseph és Kareem Jackson borzasztó régóta a csapatnál vannak és nagyon megbízhatóan hozzák, amit kell és a tavalyi szezon nagy részét kihagyó, 2015-ös első körös pickjük, Kevin Johnson is rendelkezésre áll.

 

Legfontosabb érkező: Marcus Gilchrist (FS)

 

Mint ahogy a várható kezdőcsapat felsorolásából is látszik, se újonc, se új érkező nem fog kezdeni Houstonban az első héten, minden távozó pótlását inkább házon belül oldották meg. Kellett ide viszont írni valakit és azért esett Gilchristre a választás, mert ő ha kell bármelyik safety pozícióban képes játszani és a Jetsnél és Chargersnél eltöltött évei alatt bőven volt kezdő is, így ha Andre Hal vagy Corey Moore gyengébben teljesít vagy megsérül, egy elég jó opció van a Texans kispadján.

 

Mit jósol nekik Vegas: 8-8

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 8-8

 

 

A Texans támadósorának legnagyobb kérdése rögtön az irányító poszton van. Tom Savage tűnik a szezon elején a kezdőnek, de azért azt tudjuk, hogy ő nem egy túl nagy formátumú játékos, inkább csak egy iparos, aki elmenedszelget egy offenset, de sok pluszt a játékával nem hoz. A csapat azonban draftolta az első körben Deshaun Watsont, aki hosszú távon majd a kezdő QB-je lehet a Houstonnak. Hogy ebben az idényben mikor kerül pályára, vagy egyáltalán pályára kerül-e, az csakis Savage játékán és Bill O'Brien türelmén múlik, amit azonban az elmúlt szezonokban Brian Hoyer, Ryan Mallett vagy Brock Osweiler megtapasztalt már, hogy igencsak véges.

 

Az offense ezen kívül egy erős átlagosnak mondható. Lamar Miller nagyon jó futó, akit nyugodtan minden down-on a pályán lehet tartani. DeAndre Hopkins egy ligaelit elkapó, aki a nehéz labdákat is könnyedén lehúzza, C.J. Fiedorowitz pedig egy folyamatosan fejlődő fiatal tight end. Ráadásul ezeken a skill posztokon a mélységre sem lehet panasz, hiszen Alfred Blue (RB), Will Fuller és Jaelen Strong (WR), és Ryan Griffin (TE) is mind jól csengő nevek.

 

A támadófalban egyedül Duane Brown, a left tackle holdout-ja zavarja meg a teljes harmóniát. Az edzőtáborban és az előszezonban nem vesz részt Brown és ha az alapszakasz elejére sem tér vissza, akkor Chris Clark lehet majd az első meccseken a vak oldalon, míg a jobb oldali tackle pozícióját Kendall Lamm vagy Breno Giacomini foglalhatja el.

 

A Texans védelmét nem kell bemutatni egy átlagos NFL rajongónak, egyszerűen csak az egész liga egyik legstabilabb és legjobb egységéről van szó. Ha egészségügyileg is rendben lesznek az idén, akkor megint nagyon sokáig vihetik a hátukon a csapatot. Egy nagyon pici gyengülést azért a safety sorban lehet észlelni, ugyanis az egyik tavalyi kezdő, Quintin Demps távozott és a helyére került Corey Moore azért nem biztos, hogy ugyanazt a játékot képes lesz majd hozni.

 

Szólj hozzá!
Címkék: előzetes NFL Texans

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr6512789482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása