LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 30.: Pittsburgh Steelers

2017. szeptember 04. 08:00 - LockerRoom Szabi

Pittsburgh Steelers

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Mike Tomlin

OC: Todd Haley

DC: Keith Butler

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Ben Roethlisberger

RB: Le'Veon Bell

WR: Antonio Brown, Martavis Bryant, Darrius Heyward-Bey

TE: Jesse James

RT: Marcus Gilbert

RG: David DeCastro

C: Maurkice Pouncey

LG: Ramon Foster

LT: Alejandro Villanueva

 

 

Defense:

 

DE: Cameron Heyward, Stephone Tuitt

DT: Javon Hargrave

OLB: James Harrison, Bud Dupree

ILB: Ryan Shazier, Vince Williams

CB: Artie Burns, Joe Haden

FS: Mike Mitchell

SS: Sean Davis

 

 

Specialists:

 

K: Chris Boswell

P: Jordan Berry

LS: Kameron Canaday

 

 

Legfontosabb távozó: Lawrence Timmons (ILB)

 

A Steelers védelmének egyik legfontosabb bástyája volt Timmons az elmúlt években és középső linebackerként gyakorlatilag az egész defensenek a kapitánya is. Azért engedhette el mégis viszonylag könnyű szívvel a csapat, mert Ryan Shazier nagyon szépen beilleszkedett a védelem közepére és így egy jóval fiatalabb és nem utolsósorban olcsóbb megoldásuk van, hiszen Shazier még az újonc szerződését tapossa.

 

Legfontosabb érkező: Joe Haden (CB)

 

Egész tavasszal nem volt túlságosan aktív a Pittsburgh a szabadügynök piacon, így kicsit problémás is volt, hogy ki szerepeljen itt. De aztán mindössze pár nappal ezelőtt megvált a Cleveland Browns a kétszeres Pro Bowler cornerbackjétől, és a Steelers front office nem is habozott sokáig és lecsaptak rá azonnal. Egyértelműen kezdőként számolnak vele, hiszen az addigi második számú CB-t, Ross Cockrellt rögtön ezután a Giantshez cserélték.

 

Mit jósol nekik Vegas: 10-6

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 11-5

 

 

Az egész liga egyik legkomolyabb támadósora ismét egyben van. Big Ben, a franchise taggel a csapatnál maradó Le'Veon Bell, Antonio Brown és az egy éves eltiltásából visszatérő Martavis Bryant is. Könnyen lehet, hogy sok offense statisztikában fogják vezetni a ligát, de a látványos játék nem mindig a legeredményesebb is, és tudjuk, hogy azért Roethlisberger eléggé kétarcú játékos is tud lenni.

 

A védelemben is az állandóság figyelhető meg, ugyanis igazán fontos távozó egyedül Lawrence Timmons volt, de ahogy feljebb le lett írva, az ő távozása sem rengeti meg különösebben a csapategységet és ez a defense nélküle is erős lesz. Vince Williams veszi át egy az egyben a pozícióját, de valójában a Ryan Shazierre szállnak a komolyabb feladatok.

 

A Steelers nagyon stabil lábakon áll továbbra is a labda mindkét oldalán, ahogy lehet látni, gyakorlatilag változatlan kerettel mennek neki a szezonnak, úgyhogy egyértelműen a csoport győzelem legnagyobb esélyesei és a tavalyi AFC döntő megismétlése sem lenne meglepetés.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr5412801302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása