LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 10.: Buffalo Bills

2017. augusztus 15. 08:00 - LockerRoom Szabi

Buffalo Bills

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Sean McDermott

OC: Rick Dennison

DC: Leslie Frazier

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Tyrod Taylor

RB: LeSean McCoy

WR: Jordan Matthews, Zay Jones, Anquan Boldin

TE: Charles Clay

RT: Jordan Mills

RG: John Miller

C: Eric Wood

LG: Richie Incognito

LT: Cordy Glenn

 

 

Defense:

 

DE: Shaq Lawson, Jerry Hughes

DT: Marcel Dareus, Kyle Williams

OLB: Lorenzo Alexander, Ramon Humber

MLB: Preston Brown

CB: Tre'Davious White, E.J. Gaines

FS: Jordan Poyer

SS: Micah Hyde

 

 

Specialists:

 

K: Steven Hauschka

P: Colton Schmidt

LS: Reid Ferguson

 

 

Legfontosabb távozó: Stephon Gilmore (CB)

 

A New England-hez igazolt a tavalyi szezonban karrierje során először 5 interceptiont szerző és Pro Bowl kerettag cornerback. Gilmore még mindig csak 26 éves, szóval pályafutása legjobb évei még előtte lehetnek, így a Bills-nek duplán fáj, hogy nem tudták újraszerződtetni, hiszen végül az egyik csoport riválishoz írt alá, nem is rövid távra, hanem 5 évre.

 

Legfontosabb érkező: Micah Hyde (SS)

 

Sok új arc lesz a Buffalo kezdőjében, de közülük igazán Hyde lehet az, akivel hosszútávon is lehet számolni, és a secondary-ben gyakorlatilag minden poszton bevethető, hiszen Packers-ös karrierje során játszott cornerbacket is. Jelenleg strong safety-ként számolnak vele, de ez a jövőben akár változhat is, hiszen 5 éves szerződést kötött a csapattal.

 

Mit jósol nekik Vegas: 6-10

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 4-12

 

 

Volt némi kérdés a free agency elején, hogy Tyrod Taylor marad-e a Bills kezdő irányítója, de az új edzői stáb is mellette tette le a voksát. Taylor valószínűleg sosem lesz egy top10 irányító az NFL-ben, de remekül vigyáz a labdára (mindössze 6-6 interception az elmúlt két évben) és lábon nagyon jó, szóval egy megfelelő támadó stratégiával lehet köré egy remek kis csapatot építeni.

 

Elkapó fronton nagyon sokat variált az új stáb. A legutóbbi ezek közül, hogy egy három csapatos csere keretében a Los Angeles Rams-hez küldték Sammy Watkins-t, és az Eagles-től Jordan Matthews-t szerezték be. Így a no.1. receiver posztját rögtön Matthews meg is örökölheti Watkins-tól, hiszen igazi második top elkapó nincs a keretben. Így Watkins elcserélésével megtörténhet az, hogy egyetlen wide receiver sem marad a tavalyi csapatból idénre a végső 53-ban. A második körös újonc Zay Jones-nak, valamint az új érkezők közül Matthews mellett Anquan Boldin-nak, Andre Holmes-nak és Corey Brown-nak biztosítottnak tűnik a helye, így a (vélhetően utolsó) 6. elkapó pozícióért küzdhetnek meg a többiek.

 

A támadósorban a meghatározó játékosok közt több változás nem történt, így nézzük a védelmet. A front 7 itt is változatlannak tűnik elsőre, de Preston Brown-nal a tavalyi rookie évét teljességében kihagyni kényszerülő Reggie Ragland nagy harcot vívhat a kezdő pozícióért a linebacker sor közepén. A szabadügynökként érkezett Gerald Hodges pedig Ramon Humbert szorongathatja meg az edzőtábor és az előszezon során.

 

A secondary az elkapó sorhoz hasonlóan teljesen kicserélődött. Stephon Gilmore ugyebár a Pats-hez ment, míg a másik tavalyi kezdő cornert, Ronald Darby-t a napokban a Sammy Watkins féle trade-ben Philadelphia-ba küldték és helyette a Rams-től érkezett E.J. Gaines. Az egyik kezdő posztot valószínűleg el is fogja rögtön foglalni, míg a másikra az idei első körös Tre'Davious White pályázik jó eséllyel. A két safety is új arc lesz, a már fentebb megénekelt Micah Hyde párja a Cleveland-ből érkezett Jordan Poyer lehet.

 

Szólj hozzá!
Címkék: előzetes NFL Bills

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr4212749186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása