LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 2.: San Francisco 49ers

2017. augusztus 07. 08:00 - LockerRoom Szabi

San Francisco 49ers

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Kyle Shanahan

OC: Kyle Shanahan

DC: Robert Saleh

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Brian Hoyer

RB: Carlos Hyde

WR: Pierre Garcon, Marquise Goodwin, Jeremy Kerley

TE: Vance McDonald

RT: Trent Brown

RG: Josh Garnett

C: Jeremy Zuttah

LG: Zane Beadles

LT: Joe Staley

 

 

Defense:

 

DE: Solomon Thomas, Arik Armstead

DT: Earl Mitchell, DeForest Buckner

OLB: Ahmad Brooks, Reuben Foster

MLB: NaVorro Bowman

CB: Rashard Robinson, Dontae Johnson

FS: Jimmie Ward

SS: Eric Reid

 

 

Specialists:

 

K: Robbie Gould

P: Bradley Pinion

LS: Kyle Nelson

 

 

Legfontosabb távozó: Colin Kaepernick (QB)

 

Teljes újrakezdésbe kezd a 49ers és Kaepernick nem tette oda a teljesítményt a hatalmas fizetése mellé, így érthető, hogy a csapat elengedte. Ráadásul vele voltak gondok az öltözőn belül is, így talán mindenkinek jó ez a szakítás (bár a poszt írásának pillanatában Kaep-nek még mindig nincs csapata).

 

Legfontosabb érkező: Kyle Juszczyk (FB)

 

Ritkán adnak akkora fizetést egy full back-nek, mint amekkorát Juszczyk kapott San Francisco-ban, de ő sokkal inkább egy offensive weapon, mint sima full back. Jól blokkol, labdával futni is tud és elkapásoknál is kiválóan használható, szóval egy igazi mindenes lehet a támadósorban. Kyle Shanahan pedig van annyira kreatív play caller, hogy a maximumot hozza ki egy ilyen komplett játékosból.

 

Mit jósol nekik Vegas: 4-12

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 4-12

 

 

Brian Hoyer lesz idén a csapat kezdő irányítója, aki az elmúlt években folyamatosan egy olyan igazi top csere / közepes kezdő irányítóként lavírozott a ligában. Shanahan-nal már dolgozott együtt 2014-ben a Cleveland Browns-nál, így a rendszerét valószínűleg gyorsabban fogja megtanulni, mint bárki más a roster-en. Ettől függetlenül Hoyer csak egy áthidaló megoldás, addig amíg nem találnak egy fiatalabb és potensebb QB-t.

 

Az elkapósort is felturbózta az új GM John Lynch, Torrey Smith-t elengedték, jött helyette Pierre Garcon és Marquise Goodwin, akik a tapasztalatot és sebességet hivatottak képviselni, hiszen Garcon a 10. szezonját kezdi majd, míg Goodwin egy kiváló atléta, a 2012 Olimpián is képviselte az USA-t távolugrásban és emellett jó sprint adatai is vannak.

 

A védelemben a két első körös újoncra kell majd különösen figyelni. A defensive end poszton játszó Solomon Thomas a 3., a linebacker Reuben Foster pedig a 31. pick-kel lett a csapaté a drafton. Mindketten azonnal kezdők lesznek és sok időt tölthetnek majd a pályán, hiszen igazán minőségi kihívójuk és váltótársuk nem lesz majd várhatóan.

 

De a legfontosabb változások ugyebár a front office-ban és az edzői csapatban voltak a 49ers-nél. Az új GM John Lynch egy hatalmas játékoskarriert tudhat magáénak az NFL-ben és az elmúlt években leginkább tévés szakértőként dolgozott, szóval a csapatvezetésben sok tapasztalata nincsen, de nem mindig sül el rosszul egy ex-játékos general manager-ré kinevezése, nézzük csak meg John Elway munkáját a Denver Broncos-nál. A vezetőedző (és emellett támadó koordinátor) posztot pedig az egész liga egyik legjobb támadó guruja Kyle Shanahan tölti be, és első head coaching lehetőségében szeretni is hosszan megragadni, hiszen 6 évre szerződött a csapattal.

 

Szólj hozzá!
Címkék: előzetes 49ers NFL

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr7712704907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása