LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 11.: New Orleans Saints

2017. augusztus 16. 08:00 - LockerRoom Szabi

New Orleans Saints

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Sean Payton

OC: Pete Carmichel

DC: Dennis Allen

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Drew Brees

RB: Adrian Peterson

WR: Michael Thomas, Ted Ginn, Willie Snead

TE: Coby Fleener

RT: Zach Strief

RG: Larry Warford

C: Max Unger

LG: Andrus Peat

LT: Terron Armstead

 

 

Defense:

 

DE: Cameron Jordan, Alex Okafor

DT: Sheldon Rankins, Tony McDaniel

OLB: Stephone Anthony, Dannell Ellerbe

MLB: A.J. Klein

CB: Delvin Breaux, Marshon Lattimore

FS: Vonn Bell

SS: Kenny Vaccaro

 

 

Specialists:

 

K: Wil Lutz

P: Thomas Morstead

LS: Thomas Gafford

 

 

Legfontosabb távozó: Brandin Cooks (WR)

 

A New England-hez cserélte az első számú elkapóját a Saints az idei első körös pickjükért és végül azzal Ryan Ramczyk-ot szerezték meg, a gyors, fiatal elkapó helyét pedig Ted Ginn-nel próbálják betölteni. Bár Ginn nyílván sokkal kevésbé izgalmas játékos, mint Cooks, de arra a néhány évre, ami Drew Brees karriejéből hátra van (és ezzel a Saints bajnoki ablakából is), az ilyen tapasztalt veteránok is megfelhetnek a csapatnak.

 

Legfontosabb érkező: Larry Warford (RG)

 

Detroit-ból érkezett a mind passzblokkban, mind futásblokkban jó teljesítményt nyújtani képes guard és ezzel az igazolással a Saints támadófala nagyjából készen is van. Valószínűleg Drew Brees-nek olyan iszonyatos nyomással nem kell majd szembenéznie így, hiszen az ő zsebben való mozgásával és ezzel a passzblokkal sok sack-et el lehet majd kerülni.

 

Mit jósol nekik Vegas: 8-8

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 8-8

 

 

Adrian Peterson, az elmúlt 6-7 év legjobb futója érkezett a Saints-hez, ám tudjuk, hogy futóposzton nagyon gyorsan tud lecsapni a kor, és AP már 32 éves, amivel a running back-ek között már kifejezetten öregnek számít. Így talán 1000 yardos szezonra ne nagyon számítsunk tőle, pláne úgy, hogy még mindig itt van Mark Ingram is a rotációban, viszont a passzjátékban és passzblokkban is sokat segíthet a tapasztalt futó a Saintsnek.

 

Cooks távozásával Michael Thomas találja magát a depth chart élén receiver poszton, aki tavaly azonnal nagyon jó kapcsolatot tudott kialakítani Brees-szel, és második szezonjában is folyamatos lehet a fejlődése. Willie Snead, Ted Ginn és Brandon Coleman pedig remek mélységet biztosít, szóval egy újabb 5000 yardos szezon megint kinézhet Brees-nek.

 

A támadókkal idén sem lehet sok baj, viszont a csapat gyengesége évek óta a védelem, amit idén is inkább csak toldozgattak-foldozgattak, mint érdemben javítottak és ráadásul még a szerencse sincs mellettük, hiszen egész szezonra kidőlt az egyik kezdő defensive tackle, Nick Fairley. A front 7 így sem tűnik olyan kétségbeejtően gyengének, érdekes lesz figyelni, hogy az új igazolások itt hogy válnak be, különösen Alex Okafor és A.J. Klein.

 

A secondary-ben és azon belül is különösen cornerback poszton volt gyámoltalan a Saints 2016-ban és ennek ellenére csak egy igazi változás lesz itt, a másik első körös újoncuk, Marshon Lattimore, aki rögtön az elsőszámú corner is lehet, viszont egy rookie-ra ilyen nagy terhet pakolni nem túl szerencsés. A többieknek tudásukon felül kell teljesíteni ahhoz, hogy ne kelljen majd 40 pontokat felpakolnia minden meccsen a támadóknak, ha nyerni akar a New Orleans.

 

Szólj hozzá!
Címkék: előzetes NFL Saints

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr6212666083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása