LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 12.: Philadelphia Eagles

2017. augusztus 17. 08:00 - LockerRoom Szabi

Philadelphia Eagles

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Doug Pederson

OC: Frank Reich

DC: Jim Schwartz

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Carson Wentz

RB: LeGarrette Blount

WR: Alshon Jeffery, Torrey Smith, Nelson Agholor

TE: Zach Ertz

RT: Lane Johnson

RG: Brandon Brooks

C: Jason Kelce

LG: Chance Warmack

LT: Jason Peters

 

 

Defense:

 

DE: Brandon Graham, Derek Barnett

DT: Fletcher Cox, Timmy Jernigan

OLB: Nigel Bradham, Mychal Kendricks

MLB: Jordan Hicks

CB: Jalen Mills, Ronald Darby

FS: Rodney McLeod

SS: Malcolm Jenkins

 

 

Specialists:

 

K: Caleb Sturgis

P: Donnie Jones

LS: Jon Dorenbos

 

 

Legfontosabb távozó: Nolan Carroll (CB)

 

Carroll karrierje legjobb szezonján van túl és igazán megfelelő pótlás sem érkezett a helyére egészen a Ronald Darby cseréig. Patrick Robinson is jött a Colts-tól cornerback posztra a free agency-n, és talán lesz esélye két rookie-ból az egyiknek a kezdő közelébe verekednie magát (Sidney Jones 2. kör, Rasul Douglas 3. kör).

 

Legfontosabb érkező: Alshon Jeffery (WR)

 

Alshon Jeffery 5 Chicago-ban töltött év után váltott és írt alá 1 évre az Eagles-nél, ahol rögtön az első számú célpontja lesz Carson Wentz-nek, aki egy bíztató újonc szezonon van túl, de nagyon ráfért egy ilyen igazi all-around elkapó. Jeffery sikeresen megnyújthatja a pályát, és mivel tavaly főleg a rövidebb passzokkal operált a Philly, így rájuk fér egy ilyen vertikális célpont.

 

Mit jósol nekik Vegas: 8-8

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 6-10

 

 

Carson Wentz második profi szezonjára készül és idén talán már elvárható lesz, hogy komolyabb terhet vegyen magára. A 16-14-es TD-Interception mutatón mindenképpen javítani kéne, és az új célpontok ebben sokat segíthetnek a tavalyi 1/2-esnek. A sophomore slump-ra nála is figyelni kell, de az offense-ben a labdás posztokon általánosságban javult a csapat, így azért olyan nehéz dolga nem lesz Wentz-nek előrelépni.

 

Ezek egyike a futó pozíció, ahol LeGarrette Blount érkezett a bajnok New England Patriots-tól és bár Blount tavaly egyértelműen karrierje legjobb évét hozta, nagy kérdés, hogy ez mennyire volt inkább a játékrendszernek köszönhető, mint neki, valamint hogy a futóknál általában vízválasztó 30 éves kor fölött nem lassul-e le teljesen az egyébként sem sprintsebességéről híres running back.

 

Az elkapóknál nem csak Jeffery az új ember, hiszen ha a sikertelen San Francisco-i kitérő után újra régi formájába tud lendülni Torrey Smith, akkor ő is nagyon sokat segíthet Wentz-nek és a fiatalabb elkapóknak a tapasztalatával. Ugyan a balhés Dorial Green-Beckham már nem tagja a csapatnak, és Jordan Matthews-t is elcserélték, de itt van még Nelson Agholor és két draftolt újonc is Mack Hollins és Shelton Gibson személyében, így ezen a poszton elég mély rotációval számolhat az edzői stáb.

 

A védőfalban vannak még komolyabb változások 2016-hoz képest. Itt van az első körös újoncuk Derek Barnett, illetve a Ravens-től idecserélt Timmy Jernigan, aki nem rossz játékos, csak éppen az év végén lejár a szerződése, így a Baltimore jobbnak gondolta megszabadulni tőle, de az Eagles lehet, hogy hosszabb távon is megtartja, mindenesetre idén a következő kontraktusáért játszik majd, ami általában a legjobbakat hozza ki a játékosokból.

 

Összességében a Philly egy nagyon kemény csoportban van és egy viszonylag nehéz sorsolással nem valószínű, hogy a playoff-ért küzdhet, sőt, a tavalyi 7-9 elérése sem lesz könnyű feladat.

 

Szólj hozzá!
Címkék: előzetes NFL Eagles

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr8512662171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása