LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 17.: Washington Redskins

2017. augusztus 22. 08:00 - LockerRoom Szabi

Washington Redskins

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Jay Gruden

OC: Matt Cavanaugh

DC: Greg Manusky

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Kirk Cousins

RB: Rob Kelley

WR: Terrelle Pryor, Josh Doctson, Jamison Crowder

TE: Jordan Reed

RT: Morgan Moses

RG: Brandon Scherff

C: Spencer Long

LG: Shawn Lauvao

LT: Trent Williams

 

 

Defense:

 

DE: Jonathan Allen, Terrell McClain

DT: Stacy McGee

OLB: Ryan Kerrigan, Preston Smith

ILB: Zach Brown, Mason Foster

CB: Josh Norman, Bashaud Breeland

FS: DJ Swearinger

SS: Su'a Cravens

 

 

Specialists:

 

K: Dustin Hopkins

P: Tress Way

LS: Nick Sundberg

 

 

Legfontosabb távozó: DeSean Jackson (WR)

 

A Redskins offseason egyik meghatározó pontja volt az elkapók távozása, hiszen DeSean mellett Pierre Garcon is eligazolt, így a tavalyi depth chart első és második helyén lévő wide receiver sincs már a csapatnál. Ám Jackson esetében még talán több van a tankban, mint Garcon-nál, így az érzékenyebb veszteség mindenképpen ő. A pótlásra érkezett az egykori irányító Terrelle Pryor, aki tavaly remek szezont futott Cleveland-ben, de azért nem 100%, hogy ezt megtudja ismételni.

 

Legfontosabb érkező: Terrell McClain (DE)

 

A védőfal teljes kicserélése mellett döntött a Washington és a free agency-n érkezett ennek egyik fontos eleme Terrell McClain, aki Dallas-ban kicsit szürke eminenciásként kiváló szezont futott 2016-ban, és az első körös újonc Jonathan Allen-nel és a Raiders-től érkező Stacy McGee-vel a csapat egyik erőssége lehet ez az új fal.

 

Mit jósol nekik Vegas: 7-9

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 6-10

 

 

Kirk Cousins újabb évet kezd el a franchise tag alatt játszva, ami azt jelenti, hogy továbbra sincs hosszú távú megoldás irányító poszton, hiszen Cousins könnyen lehet, hogy megunja a Redskins tökölését az ügyben, és a következő offseason-ben lelép. A mutatott játéka alapján meg kéne neki adni az általa elvárt szerződést, hiszen egy megbízható irányító manapság nem jön olyan gyakran szembe az utcán és a Washington könnyen két szék közé eshet, hiszen nem valószínű, hogy nagyon elől draftolhatnak majd 2018-ban.

 

Nagyon haloványnak tűnik a futó szekció Washington-ban idén. Rob Kelley néz ki egyenlőre a kezdőnek, de sem ő, sem a depth chart-on mögötte található Chris Thompson, Matt Jones, vagy az újonc Samaje Perine sem NFL kezdő szint igazából, talán a legjobban akkor járnak ha ezek a játékosok közel azonos labdacipelést kapnak majd, mert egyikükből sem néznénk ki egy 1000 yard-os szezont.

 

Az NFL történetében az első csapat lett a Redskins, ami két 1000 yard-os elkapót elveszít egy holtszezonban, és ez a kétes értékű cím visszaüthet, hiszen a megmaradt wide receiver állomány gyakorlatilag egy sérülésre van a katasztrófától. A biztonságot a remek TE felhozatal nyújthatja, ugyanis az NFL Top100 résztvevő Jordan Reed mögött még itt van Niles Paul és Vernon Davis is, így feltehetően sok több tight end-es felállást alkalmaznak majd a rézbőrűek.

 

A védelmet szinte minden poszton felforgatta a Washington. Teljesen új védőfal, az első körös újoncukkal Jonathan Allen-nel, a linebacker sorban a Buffalo-ban tavaly Pro Bowl szezont futó Zach Brown, safety poszton pedig DJ Swearinger lesz új kezdő többek között, és ha igazán összeáll ez a defense, akkor a csapat komoly erőssége lehetnek, hiszen továbbra is itt van a liga egyik legjobb cornerbackje, Josh Norman személyében. Kérdés, hogy mennyi időt fog igénybe venni ez a folyamat, hiszen 5 új kezdő beépítése nem könnyű feladat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr7812662125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása