LockerRoom

NFL, NBA és minden más...

NFL előzetes 19.: Tampa Bay Buccaneers

2017. augusztus 24. 08:00 - LockerRoom Szabi

Tampa Bay Buccaneers

 

 

Edzői stáb:

 

HC: Dirk Koetter

OC: Todd Monken

DC: Mike Smith

 

Várható kezdőcsapat:

(Rookie, Új érkező, NFL Top 100)

 

Offense:

 

QB: Jameis Winston

RB: Doug Martin

WR: Mike Evans, DeSean Jackson, Adam Humphries

TE: O.J. Howard

RT: Demar Dotson

RG: J.R. Sweazy

C: Ali Marpet

LG: Kevin Pamphile

LT: Donovan Smith

 

 

Defense:

 

DE: Robert Ayers, William Gholston

DT: Gerald McCoy, Chris Baker

OLB: Levonte David, Cameron Lynch

MLB: Kwon Alexander

CB: Vernon Hargreaves, Brent Grimes

FS: Justin Evans

SS: J.J. Wilcox

 

 

Specialists:

 

K: Nick Folk

P: Bryan Anger

LS: Garrison Sanborn

 

 

Legfontosabb távozó: Mike Glennon (QB)

 

Igazán fontos kezdő nem távozott Tampa-ból, viszont a liga talán legjobb csereirányítója volt Glennon, aki megkaphatja a nagy lehetőséget Chicago-ban, helyette a sokat látott és nagyon tapasztalt Ryan Fitzpatrick érkezett, így ha bármi történik Winston-nal, azért a csapat szezonja nem ér véget feltétlenül.

 

Legfontosabb érkező: DeSean Jackson (WR)

 

DeSean Jackson a Redskins-től érkezett az elkapó felhozatal erősítésére és Winston-nak idén nagy segítséget jelenthet a dörzsölt receiver, bár az elmúlt pár évben azért egyre inkább meglátszott rajta a kor, kicsit le is lassult talán, de még 1-2 jó év mindenképpen van a karrierjében.

 

Mit jósol nekik Vegas: 9-7

 

Mit jósol nekik a LockerRoom: 9-7

 

 

Doug Martin-ban úgy tűnik, hogy bíznak Tampa-ban. Tavaly már nagyon kifelé állt a szénája a csapatból, de igazán a drafton és a free agency-n sem jött rivális, így övé lesz a kezdő pozíció ha lejár az eltiltása (még 3 meccset kell letöltenie). Viszont, ha nem jön be ez a bátor lépés a csapattól, nem nagyon van, aki Martin helyére léphetne, maximum abban bízhatnak, hogy 2-3 futójátékos között el tudják majd osztani a labdákat.

 

O.J. Howard elhozása az első körben nagyon okos döntés volt a Bucs front office-tól. A hatalmas termetű tight end tovább bővíti Jameis Winston opcióit és ne feledjük, hogy még mindig itt van Cameron Brate is, aki nagyon megbízható célpont volt tavaly és idén ennek a párosnak köszönhetően sokszor használhat két tight end-et egyszerre a csapat. Howard hosszabb távon egyébként a liga legjobbjai közé kerülhet a pozíciójában, hiszen egészen elképesztő testi adottságokkal rendelkezik.

 

A támadósorban a legkomolyabb kérdőjelek a támadófalban vannak. Rengeteg nyomás jött Winston-ra tavaly, és pontosan ugyanaz a fal kezdi meg ezt az évet is, mint a tavalyit. Donovan Smith-re a vakoldalon hárul a legnagyobb feladat, de ha nem javulnak csapatként és nem lesz meg a megfelelő ideje az irányítónak, akkor a hosszú passzjátékok sem tudnak kialakulni, márpedig Evans és Jackson egyaránt azokból él leginkább.

 

A védelem összességében nagyon jól néz ki. Gerald McCoy mellé Chris Baker érkezett a védőfal belsejébe, és ők igen komoly belső párost fognak alkotni, a másodéves Noah Spence pedig könnyedén a kezdőben találhatja magát DE poszton. Linebacker és cornerback pozícióban nincs változás, de a safety páros teljesen új lehet, Dallas-ból érkezett J.J. Wilcox, Justin Evans pedig a draft második körében.

 

Itt eredetileg az izgalmas rúgó párharcról állt volna pár mondat, de ezt a kérdés igen rövidre zárta a Tampa Bay edzői stábja, ugyanis egy év szenvedés után megváltak Roberto Aguayotól és inkább a free agency-n érkezett egykori Jets rúgóra, Nick Folkra bízzák a field goalokat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lockerroom.blog.hu/api/trackback/id/tr4312665953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása